Υπηρεσίες

Μανικιούρ Απλό

Η υπηρεσία διαρκεί 35’ και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση των άκρων σας, με σχηματισμό νυχιού, καθάρισμα επωνυχιών και βάψιμο με βερνίκι διάρκειας 3-4 ημερών.

Ημιμόνιμο μανικιούρ

Για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας επιλέξτε το ημιμόνιμο βερνίκι. Έχει διάρκεια έως και 3 εβδομάδες, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά μας. Η υπηρεσία διαρκεί 60’.

Τεχνητά νύχια ( ακρυλικό Gel)

Είναι η λύση για άτομα που υποφέρουν από ονυχοφαγία ή έχουν ευαίσθητα νύχια που συνεχώς σπάνε. Με την τεχνική αυτή δίνουμε μήκος στα νύχια σας και τα ενισχύουμε, αφήνοντας ένα πολύ φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 25 ημέρες.  Διάρκεια υπηρεσίας 120’.

Πεντικιούρ απλό

Η συγκεκριμένη υπηρεσία διαρκεί 60’ και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση των κάτω άκρων σας που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει άλλη αίσθηση στα πόδια.

Πεντικιούρ σπα

Απολαύστε το πεντικιούρ spa για περισσότερη χαλάρωση και πιο εξειδικευμένη περιποίηση, χάρη στα ειδικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Η κάψουλα με την οξυγονοθεραπεία περιέχει κερατίνη και αιθέρια έλαια και σε συνδυασμό με μασάζ με αμυγδαλέλαιο, αφήνουν το πόδι σας πολύ απαλό και ανανεωμένο.

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Το πεντικιούρ δεν γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά μπορεί να είναι και θεραπευτικό. Αν τα πόδια σας υποφέρουν από κάλους, σκληρύνσεις και ονυψοκρύπτωση, η επαγγελματική θεραπευτική μας φροντίδα, σε συνδυασμό με τα ειδικευμένα προϊόντα μας, θα σας ανακουφίσουν.

Ανδρικό πεντικιούρ – μανικιούρ

Στο κατάστημα μας μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι άνδρες. Προσφέρουμε μανικιούρ και πεντικιούρ για απόλυτη ανακούφιση και χαλάρωση, σε έναν Prive, ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Αποτρίχωση προσώπου με κλωστή

Έχει διάρκεια έως και ένα μήνα, αφήνοντας το δέρμα σας (φρύδι – άνω χείλος – πηγούνι) λείο και απαλό.

Αποτρίχωση σώματος

Η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο Prive χώρο. Η αποτρίχωση γίνεται με κερί και χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας προϊόντα, που αφήνουν το δέρμα σας λείο και απαλό.

Τοποθέτηση βλεφαρίδων One by One

Για ακαταμάχητο βλέμμα χωρίς μακιγιάζ, επισκεφτείτε το χώρο μας για τοποθέτηση βλεφαρίδων. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βρει το ιδανικό μέγεθος και μήκος που ταιριάζει στο δικό σας βλέφαρο, για ένα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και υποαλλεργικά.

Μακιγιάζ

Για ένα λαμπερό πρόσωπο που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας, κλείστε το ραντεβού σας για βραδινό ή νυφικό μακιγιάζ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρει τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο και θα το αναδείξει περισσότερο με τα υποαλλεργικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα μας.